Nu opriți autovehiculul în proximitatea trecerilor pentru pietoni!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 15.03.2023

Mașinile parcate ilegal în apropierea trecerilor pentru pietoni reprezintă una din principalele cauze de deces pe drumurile publice în Sectorul 1.

Pe lângă sancțiunile contravenționale aplicate, demarăm în zona de competență o campanie de informare preventivă, prin care vrem să creștem conștientizarea pericolelor la care oamenii sunt supuși, din cauza mașinilor parcate ilegal.

Mesajul este clar:
Nu parcați autovehiculul în proximitatea trecerilor pentru pietoni!

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut