Poliția Animalelor La Balkanik Festival

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 11.09.2018

     Vii la Balkanik Festival? Poliția Animalelor Sector 1 te invită în weekend, 08.09.2018 și 09.09.2018, în intervalul orar 12:00-16:00, la campania de adopție gratuită a câinilor fără stăpân din cadrul Centrului Teritorial de Adăpostire și Protecție Temporară a Animalelor din Șos. Odăii nr. 3-5, sector 1.

     Festivalul are loc la Gara Regală Băneasa, Șos. București-Ploiești, la Fântâna Miorița.

     Prin această acțiune, desfășurăm activități de socializare și petrecere a timpului liber pentru persoanele aflate în cadrul evenimentului, activități educaționale, motivaționale și recreaționale pentru copii și promovăm importanța animalelor pentru societate și contribuția lor la calitatea vieții.

     Adoptați, nu cumpărați!

     #politiaanimalelor #balkanikfest #politialocalasector1 #adopta #sector1

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut