Poliția Animalelor – Notă Din Data De 03.09.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 04.09.2018

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza Sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiști locali s-au deplasat pe str. Lipova, Căpâlna, Veronica Micle, Cotești, int. Cupșani, Cal. Dorobanților, Griviței, Giulești, bd. Bucureștii Noi, Iancu de Hunedoara și drm. Ponoarele, ocazie cu care au fost legitimate 10 persoane și a fost capturat un câine fără stăpân, acesta fiind vaccinat antirabic la intrarea în adăpost. Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, astfel: o amendă în valoare de 100 lei, conform Legii 61/1991, 2 în valoare de 200 lei, conform H.C.G.M.B. nr. 120/2010 și una în valoare de 300 lei, conform H.C.L. S1 nr. 131/2008.

     În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, Sector 1 s-au aplicat 4 tratamente și au fost sterilizați 2 câini dintre cei aflați în adăpost.

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 13 (treisprezece) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut