Poliția Animalelor – Notă Din Data De 06.11.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 07.11.2018

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiști locali s-au deplasat pe str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, Jiului, Băiculești, Pajurei, Dridu, Hrisovului, Făurei, Nisipoasa, int. Bistrița, bd. Ion Mihalache, Bucureștii Noi și șos. București-Ploiești, ocazie cu care a fost capturat un câine fără stăpân, care a fost vaccinat la intrare în adăpost. Au fost legitimate 4 persoane și au fost aplicate în teren 2 sancțiuni contravenționale, respectiv un avertisment conform HCL Sector 1 nr. 131/2008 și o amendă în valoare de 300 lei, conform HCGMB nr. 120/2010.

     În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, Sector 1 au fost aplicate 10 tratamente și a fost sterilizat un câine dintre cei aflați în adăpost.

     A fost adoptat un câine de către dna. B.C.M din București, sector 1. Câinele a fost microcipat și înregistrat în R.E.C.S.

     În cadrul Programului de Sterilizare Gratuită destinat animalelor de rasă comună cu proprietar, desfășurat prin intermediul centrului veterinar Pajura, au fost sterilizate 26 animale (16 pisici și 10 câini).

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 7 (șapte) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut