Poliția Animalelor – Notă Zilnică Din Data De 24.10.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 25.10.2018

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate în cadrul serviciului, polițiști locali s-au deplasat pe str. Barbu Lăutaru, Virgil Madgearu, Nicolae Caramfil, Parcul Regina Maria, ocazie cu care au fost legitimate 3 persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoarede 800 lei, conform H.C.L. S1 131/2008 .

     În Centrul Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, Sector 1, au fost aplicate 12 tratamente.

     A fost revendicat un câine de către dl. C.V din Chiajna, Jud. Ilfov. Proprietarul animalului a fost sancționat contravențional cu avertisment scris, conform Legii 61/1991.

     În cadrul Programului de Sterilizare Gratuită destinat animalelor de rasă comună cu proprietar, desfășurat prin intermediul centrului veterinar Pajura, au fost sterilizate 11 animale (8 câini și 3 pisici).

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 13 (treisprezece) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut