Polițiștii Locali Din Cadrul Biroului Activități Comerciale Organizează Frecvent Acțiuni…

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 22.03.2021

Polițiștii locali din cadrul Biroului Activități Comerciale organizează frecvent acțiuni ce au ca scop verificarea modului în care sunt respectate normele de prevenire a răspândirii noului Coronavirus la unitățile de alimentație publică de tip bar/restaurant❗️


⚠️În perioada 08.01.2021-08.03.2021, reprezentanții Biroului Activități Comeriale au efectuat acțiuni de control la unitățile de tip bar/restaurant de pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, în vederea verificării modul de respectare a măsurilor prevăzute în Legea 55/2020 privind unele măsuri de combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.
⚠️Polițiștii locali au verificat respectarea dispozițiilor de suspendare temporară a activităților de servire și consum al produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și non-alcoolice în spațiile comune de servire a mesei din interiorul restaurantelor și a barurilor.
⚠️În urma verificărilor, s-a constatat faptul că unitățile cu profil de alimentație publică au suspendat activitățile de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor în interiorul locației, până la adoptarea Hotărârii nr.2/22.01.2021 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență. Însă, au fost identificate și sancționate unitățile a căror terase au fost amenajate și au putut fi asimilate spațiilor publice închise, astfel cum sunt definite în Legea 349/2009. De asemenea, au fost depistate și sancționate cu amendă unitățile care au permis clienților prezenți să fumeze pe terasele unităților configurate ca spațiile închise, în care acestea își desfășoară activitatea.
⚠️ În urma celor constatate au fost aplicate un număr de 39 sancțiuni contravenționale în cuantum de 75.400 lei.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut