Raport Intervenții Serviciul Situații De Urgență – Fenomene Meteo Extreme

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 26.02.2019

     În perioada 22-24.02.2019, fenomenele meteorologice extreme au generat intervenții ale polițiștilor locali din cadrul Serviciului Situații de Urgență. Au fost primite 15 sesizări prin Serviciul Dispecerat, ce vizau copaci rupți și căzuți pe carosabil și pe cablurile electrice, prisme metalice căzute și foi de tablă desprinse din garduri. S-a intervenit cu autospeciala pentru lucru la înălțime, iar copacii și crengile depistate, rupte și suspendate la înălțime, au fost segmentate și așezate pe marginea carosabilului, pentru a fi ridicate de către muncitorii SC Romprest SA. De asemenea, cablurile au fost repoziționate pe stâlpi.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut