Regulament Conform Ordinului Nr. 3577/831/2020

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 21.05.2020

❗️REGULAMENT❗️

Conform Ordinului nr. 3577/831/2020, începând cu data de 18 mai 2020, pe durata stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 pentru accesul în incinta instituţiei şi buna desfăşurare a activităţii cu publicul, toţi angajaţii din cadrul Poliției Locale Sector 1 şi persoanele care intră în sediile instituției au obligaţia să urmeze măsurile de mai jos:

⭕️ Programul de lucru cu publicul: luni ,marti, miercuri, joi 8.00-16.30 și vineri 8.00-14.00.

⭕️ Au obligaţia de a părăsi incinta instituţiei în perioada în care sunt dezinfectate suprafeţele de lucru, respectiv vineri ora 13.30.

⭕️ Accesul în instituţie se va face pe partea din dreapta a scărilor, iar coborârea se face pe partea din stânga a scărilor, conform marcajelor.

⭕️ Persoanele care așteaptă la rând accesul în instituție, vor forma coloana de aşteptare în afara instituţiei, acestea întinzându-se la baza scărilor, în incinta instituţiei nu au acces simultan decât un număr de maxim 3 persoane.

⚠️ PRECAUŢIUNILE UNIVERSAL VALABILE:

⭕️ menţinerea distanţei sociale de minimum 1,5 metri în toate zonele publice;

⭕️ menţinerea igienei riguroase a mâinilor, cu apă şi săpun, timp de cel puţin 20 de secunde sau cu dezinfectanţi avizaţi, ori de câte ori este nevoie;

⭕️evitarea atingerii feţei cu mâinile nespălate/nedezinfectate;

⭕️menţinerea igienei respiraţiei: tuse şi/sau strănut (în plica cotului sau în şerveţel de unică folosinţă), rinoree (în şerveţel de unică folosinţă). După utilizare, şerveţelul de unică folosinţă va fi aruncat în recipientul de colectare a deşeurilor şi se va efectua imediat igiena mâinilor;

⭕️limitarea contactului cu alte persoane la maximum 15 minute, la o distanţă de minimum 1,5 m;

⭕️poartă măştile de protecţie care să acopere nasul şi gura la locurile de muncă;

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut