Sancțiuni Pentru Posesorii De Autoturisme (TAXI) Care Opresc Sau Staționează Neregulamentar

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 05.09.2017

În baza planului de acţiune nr. 5710 din 17.08.2017, în data de 17.08.2017 efectivele din cadrul Serviciului 1 Ordine şi Liniște Publică, în colaborare cu Serviciul Intervenţii Rapide au acţionat pentru sancţionarea posesorilor de autoturisme (TAXI) care opresc sau staţionează neregulamentar.

Urmare a acestei acțiuni, 25 de persoane au fost legitimate și sancționate contravențional, conform O.U.G. 195/2002, valoarea totală de amenzi aplicate fiind de 7250 lei.

Astfel de activități întreprinse de polițiștii locali ai sectorului 1 vor avea caracter permanent, în scopul asigurării și menținerii ordinii și siguranței publice pe raza sectorului.

sanctuni taxi1
sanctuni taxi2

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut