Școala altfel și cățelușul Toto

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 24.04.2023

Patru colegi din cadrul Serviciului Poliția Animalelor și Toto, cățelușul nostru din adăpostul de pe Șos. Odăii nr. 3-5 au făcut astăzi cunoștință cu copiii Școlii nr. 184. Le-am împărtășit informații despre faptul că și câinii pot fi polițiști și că ajutorul lor joacă un rol esențial în găsirea răufăcătorilor, a drogurilor și substanțelor periculoase sau a persoanelor dispărute.

A fost o activitate educativă și distractivă pentru cei mici și plină de iubire pentru Toto, care s-a bucurat de atenția tuturor. La final, copiii au primit o diplomă de onoare, pentru modul frumos în care au interacționat cu cățelul și polițiștii.

Poliția Animalelor a reușit să găsească un stăpân pentru Toto, care va fi adoptat zilele viitoare. Mai sunt mulți câini ce așteaptă această șansă. Îi puteți găsi în Șos. Odăii nr. 3-5, unde le-am pregătit un adăpost provizoriu, hrană și tratamentele necesare pentru mai multe șanse de supraviețuire.

Procedura de adopție este una simplă și o puteți consulta pe site-ul nostru,
www.politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut