Și spiritul civic se antrenează!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 05.07.2023

Amenda contravențională nu este singura variantă de soluționare a sesizărilor primite la poliția locală. În urma activității din teren și a sesizărilor, colegii din cadrul Biroului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au somat mai multe persoane fizice și juridice să remedieze diverse probleme identificate în Sectorul 1, unele cu pericol de accidentare a trecătorilor. Majoritatea s-au conformat, nemaifiind necesară amenda.

Pentru sesizări, vă punem la dispoziție Telefonul Cetățeanului
la 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut