Sinteza Activității Polițiștilor Locali Ai Sectorului 1 În Perioada 30.07-05.08.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 06.08.2018

     Evenimente principale

     În această perioadă, au fost aplicate 232 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 56.945 lei, 181 comunicări în vederea sancționării contravenționale în lipsă și 24 atenționări.

     În baza Planului de măsuri nr. 639/31.07.2018, în proximitatea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor – SC Iridex Grup Import Export SRL, polițiști locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, Mopede și din cadrul Biroului Protecția Mediului acționează pentru depistarea persoanelor care depozitează deșeuri pe terenurile virane situate în apropierea gropii de gunoi Rudeni-Chiajna, cât și pentru verificarea deținerii Acordului de Transport Deșeuri de către transportatorii de deșeuri, eliberat de Primăria Municipiului București.

     În data de 30.07.2018, ora 18:10, în fața sediului central al Poliției Locale Sector 1 din str. Prometeu nr. 26, s-a prezentat o persoană de sex feminin, ce prezenta un comportament deviant. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică solicitați în locație au legitimat și identificat persoana în cauză, solicitând prin Serviciul pentru Apeluri de Urgență 112 o ambulanță care să evalueze starea acesteia și să îi acorde îngrijirile medicale corespunzătoare. A fost luată legătura cu polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Sector 5, sector în care femeia domiciliază, iar în urma investigațiilor făcute a reieșit faptul că femeia locuiește singură și că a mai avut episoade comportamentale deviante. Personalul ambulanței solicitate a considerat că sunt oportune transportarea și internarea persoanei în cauză într-un spital de psihiatrie, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul unui echipaj al Serviciului Intervenții Rapide care a însoțit personalul medical până la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia, unde femeia a fost predată, în urma încheierii procesului verbal.

     În data de 02.08.2018, ora 14:14, polițiști locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, Mopede, în baza unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, s-au deplasat la intersecția dintre șos. Chitila și bd. Bucureștii Noi, unde două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. În urma coliziunii, un copil în vârstă de 3 ani, pasager al unuia din cele 2 autovehicule, a suferit leziuni la nivelul capului, motiv pentru care echipajul a solicitat prin Serviciul pentru Apeluri de Urgență 112 o ambulanță. Copilul, în stare consțientă, a fost preluat și transportat de către echipa de pe ambulanță la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru acordarea îngrijirilor medicale corespunzătoare. Echipajele au asigurat măsuri de fluidizare și siguranță a traficului rutier.

     În data de 04.08.2018, ora 14:02, polițiști locali ai Serviciului Intervenții Rapide s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe str. Făurei nr. 3 se află o persoană de sex masculin ce acuză dureri abdominale și solicită ajutor medical. Polițiștii locali au solicitat o ambulanță la fața locului prin 112, persoana în cauză fiind preluată și transportată la spitalul Elias, în stare conștientă.

     În data de 31.07.2018, ora 18:30, polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide s-au deplasat, în urma unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în zona parcului Perla, unde se reclamă faptul că pe o bancă se află o persoană de sex feminin, de aproximativ 50 ani, cu răni vizibile la membrele inferioare. Polițiștii locali au depistat persoana în cauză, iar prin apelul unic de urgență 112 s-a solicitat o ambulanță la fața locului. După acordarea îngrijirilor medicale, persoana a fost preluată și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

     În urma monitorizării video a zonelor în care sunt amplasate camere de supraveghere, s-a asigurat prevenirea comiterii unor fapte antisociale, urmărindu-se totodată apariția unor ambuteiaje în traficul rutier. În data de 30.07.2018, ora 16:17, pe camera de supraveghere video amplasată la intersecția dintre Șos. București-Ploiești și bd. Aerogării, a fost observat un accident rutier. La fața locului au fost direcționați polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, ce au comunicat că au luat legătura cu conducătorul unui autoturism implicat în accident, celălalt conducător auto nemaiaflându-se la fața locului. Accidentul nu s-a soldat cu victime omenești.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut