Sinteza Privind Activitatea Polițiștilor Din Cadrul Direcției Poliție Locală Sector 1, În Perioada 16-22.07.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 23.07.2018

     În această perioadă, au fost aplicate 257 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 78.515 lei, 214 comunicări în vederea sancționării contravenționale în lipsă și 22 atenționări.

     În data de 16.07.2018, ora 11:15, polițiști locali din cadrul Serviciului Situații de Urgență, în baza unei solicitări primite prin Serviciul Dispecerat, s-au deplasat în Șos. Nicolae Titulescu, unde au acționat pentru tăierea și secționarea unei crengi de dimensiuni mari, rupte și căzute peste un cablu electric. Activitatea s-a încheiat fără evenimente, resturile materialului lemnos fiind ridicate de către angajați din cadrul companiei SC Romprest SA.

     În data de 19.07.2018, ora 12:15, polițiști locali din cadrul Serviciului Situații de Urgență s-au deplasat în Calea Floreasca, unde, cu ajutorul autospecialei de lucru la înălțime, au secționat și ridicat de pe domeniul public cabluri de internet și telefonie rupte și căzute pe carosabil, care obstrucționau traficul în zonă. În data de 20.07.2018, agenți ai poliției locale s-au deplasat în bd. Petrilă, unde într-un copac s-a format un roi de albine, punând în pericol persoanele care tranzitează zona. Cu ajutorul autospecialei, roiul de albine a fost recuperat într-un sac de material plastic, după care a fost eliberat în pădurea din bd. Petrila. Acțiunea s-a încheiat fără evenimente.

     În data de 22.07.2018, ora 05:10, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Calea Floreasca a izbucnit un incendiu. Polițiștii locali au apelat serviciul unic de urgență 112, la fața locului deplasându-se echipaje din cadrul Descarcerarea SMURD și IGSU Pompieri, care au lichidat incendiul produs la o magazie cu materiale. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut