Străzile și trotuarele Sectorului 1 eliberate de 2400 de vehicule abandonate. Clotilde Armand: “Ținta noastră este să avem un oraș curat și disciplină în trafic”

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.01.2023

Primăria Sectorului 1 a intensificat în cursul anului trecut activitatea de eliberare a străzilor și trotuarelor din această zonă administrativă de vehiculele abandonate care ocupau inutil locurile de parcare și îngreunau traficul pietonal și rutier.

Astfel, în anul 2022 au fost ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1 un număr de 2.400 vehicule, unele de către proprietarii acestora în urma măsurilor de somare a polițiștilor locali, iar altele direct de către Poliția Locală Sector 1. Dintre acestea peste 320 de mașini au fost deja valorificate.
Numărul mașinilor abandonate ridicate anul trecut reprezintă un record pentru Sectorul 1, cifra fiind considerabil mai mare față de anul 2021,  când am eliberat domeniul public de 1.850 de vehicule abandonate.
"Am ridicat rablele ruginite care ocupau inutil trotuarele și locurile de parcare și le-am vândut la fier vechi. Astfel, am eliberat domeniul public și am adus și bani la bugetul Sectorului 1. Lucrăm în continuare intens la demersurile de a ridica rablele auto parcate la voia întâmplării în Sectorul 1, ținta noastră este să avem un oraș curat și disciplină în trafic", a declarant primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Poliția Locală Sector 1 continuă să ia în evidență noi mașini abandonate. De aceea, facem un apel la cetățeni să ne semnaleze la telefonul 021.9540, apelabil 24 de ore din 24, prezența pe domeniul public a mașinilor abandonate, care îngreunează atât traficul pietonal, cât și cel rutier.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut